Mitt namn är Eva Hall. Min familj består av mig och mina två vuxna söner..

Jag bor idylliskt, hörs väl på namnet Kohagslyckan, på norra Öland, vid Hornsjön, Ölands enda insjö. Jag har väldigt vackra omgivningar, med mycket blommor och ett rikt fågelliv.

Hundar har jag haft sedan 1965, då jag var 12år. Det började med en Fransk bulldogg, en jättekul hund, som tyvärr inte blev så gammal. 1972 köpte jag min första Golden retriever, och sedan dess har det varit mest Golden. Men det har även funnits andra hundar samtidigt, nämligen Kuvasz, Schäfer, Norfolkterrier och Dvärgpudel. 1989 hade jag min första kull goldenvalpar, och sen har jag haft en kull då och då..Numera är det bara pudel som gäller. Första pudeln var en dvärgpudel, Miranda, och sedan Augusti 2008 har jag även storpudel. Har man väl börjat med pudel, så finns det ingen anledning att skaffa någon annan hundras! Så intelligent, vänlig och lättlärd, och en verkligt trogen kompis!

Jag har tävlat mycket bruks och lydnad genom åren, och även pudlarna har jag tränat och tävlat i lydnad. Funderar nu på att även prova på rallylydnad.

Min inriktning i avelsarbetet är, och har alltid varit, friska sunda hundar, som tycker om att jobba (bruks, lydnad, agility m.m.). Tuffa, arbetsvilliga hundar alltså, med mycket fart och ett vänligt temperament.

Mina valpar föds upp inne i huset, och får mycket social träning.

Förutom hundarna, så är mina största intressen att vandra i naturen, fotografera, odla i trädgården, och att läsa.

Hem